TÖLTSD LE
APPLIKÁCIÓNKAT!
Összetevők:
csontos sertéskaraj
Kukta Búza finomliszt
Kukta Tojás
Kukta Panko morzsa
Kukta K60
Michelangelo Grana Padano reszelt
Michelangelo Mascarpone
Kukta Vaj
tej
burgonyapüré
Kukta só
Kukta Búza finomliszt
Kukta Tojás
Kukta Panko morzsa
Kukta K60
Michelangelo Grana Padano reszelt
Michelangelo Mascarpone
Kukta Vaj
tej
burgonyapüré
Kukta só
Tipp:
A panko morzsa sós és édes ételekhez is felhasználható. A panírozás esetén keverhetjük parmezán sajttal, ízes és illatos fűszerekkel, süthetjük olajban, légkeveréses sütőben vagy rostlapon is.
Termékek:
Panko morzsában rántott karaj burgonyapürével, fűszeres mascarpone krémmel és reteksalátával
Termékek